Yritys

Maanrakennus Laatukaivuu Oy on koneurakointia ja monipuolisia maanrakennustöitä harjoittava yritys Nurmijärveltä. Toimimme Etelä Suomessa, pääasiassa uudellamaalla.

Suoritamme maanrakennusalan aliurakointia, sekä kokonaisurakoita. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, yritykset, kaupungit ja kunnat, yksityistaloudet ja maatilat. Yritys työllistää  n.10-15 henkilöä. Olemme kasvuhakuinen yritys.

  • Kehitämme jatkuvasti uusia työtä helpottavia lisälaitteita sekä työmenetelmiä. ”Laiskuus tuo kyvyt esiin”
  • Teemme omalta osalta kaikkemme nostaaksemme maanrakentajan arvostusta. Sillä usein harjakaiskutsu unohtuu lähettää maanrakentajalle.
  • Kaivinkoneemme ovat melko uusia ja näin ollen täyttävät vaadittavat päästönormit. Hyvällä huollolla pyrimme estämään konerikot. Öljyvuotoja emme hyväksy!
  • Vältämme turhien maamassojen siirtoa ja turhaa luonnonvarojen käyttöä.

Ota yhteyttä!

 

Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.

Historia

Laatukaivuu on nyt täysi-ikäinen. 18v!

Vuonna 1999 perustettiin T:mi Laatukaivuu Jari Niittynen ja aloitettiin päätoiminen koneurakointi. Sitä ennen urakoin trakrorikaivurilla palkkatyöni ohessa. Kone oli Vammas Kersantti jonka ostin vuonna 1992 ollessani 18-vuotias. Vammas on vielä tallella ja täydessä iskussa. Vuonna 2002 perustettiin Maanrakennus Laatukaivuu Oy.

Tavoitteet

”Laiskuus tuo kyvyt esiin”

Laatu

Vähäpätöiseltäkin tuntuva virhe tai laiminlyönti maanrakennus vaiheessa on vaikea löytää ja todella vaikea korjata. Tässä asiassa olen pyrkinyt hoitamaan työni niin että voin nukkua yöni hyvin.

Kehitys

Kehitämme jatkuvasti uusia työtä helpottavia lisälaitteita sekä työmenetelmiä.
”Laiskuus tuo kyvyt esiin”

Arvostus

Teemme omalta osalta kaikkemme nostaaksemme maanrakentajan arvostusta. Sillä usein harjakaiskutsu unohtuu lähettää maanrakentajalle.

YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAEN

Kaivinkoneemme ovat melko uusia ja näin ollen täyttävät vaadittavat päästönormit. Hyvällä huollolla pyrimme estämään konerikot. Öljyvuotoja emme hyväksy!

Vältämme turhien maamassojen siirtoa ja turhaa luonnonvarojen käyttöä.